Retourbeleid

Retour- en restitutiebeleid:

Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop je de goederen ontvangen hebt, of waarop een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om je herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons op de hoogte stellen van je beslissing door middel van een duidelijke verklaring.

Je kunt ons op de hoogte stellen van je beslissing via e-mail vijftien@sintjansbrug.nl

Wij vergoeden je uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat je voor de bestelling gebruikt hebt, en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourzendingen:

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet je ervoor zorgen dat:

  • De goederen zijn gekocht in de laatste 30 dagen
  • De goederen zich bevinden in de originele verpakking

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

  • De levering van goederen die op maat gemaakt of gepersonaliseerd zijn.
  • De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.
  • De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • De levering van goederen die na levering, naar hun aard, onlosmakelijk met andere items gemengd zijn.

We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Goederen retourneren

Je bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. Je dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Oude Delft 50-52, 2611CD Delft

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

Geschenken:

Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar jou zijn verzonden, ontvang je een cadeaubon voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde product ontvangen is, ontvang je een cadeaubon.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau gemarkeerd zijn, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen we de terugbetaling naar de schenker.

Speciale voorwaarden voor leden van Sint Jansbrug

Kaartjes ruilen of doorverkopen

Als personen niet meer naar een evenement willen of kunnen gaan en daarom van hun kaartje af willen kunnen ze deze doorgeven of doorverkopen aan iemand anders. Het is belangrijk dat dit altijd aan het LuCoB gemeld wordt zodat er overzicht is wie er kaartjes voor de evenementen hebben. Dit kan gedaan worden door te mailen naar vijtien@sintjansbrug.nl

Alleen voor het Gala gelden er andere regels om een kaartje door te verkopen. Dit gebeurt namelijk altijd via LuCoB.

Gala kaarten ruilen

Omdat Gala een erg gewild evenement is gaat het ruilen van kaartjes altijd via het LuCoB. Er is een wachtlijst voor mensen die geen kaartje hebben maar er wel een willen. Als er kaartjes vrij komen omdat men niet meer aanwezig kan zijn of twee passe-partouts zijn samengevoegd, dan gaan de kaartjes naar de mensen op de wachtlijst.

Bij het samenvoegen van een galaticket in twee passe-partouts krijgen beiden €63 terug. Bij het retourneren omdat iemand niet aanwezig kan zijn krijgt deze €130 (€126 als het inbegrepen is in een passe-partout) terug. Als twee mensen een Duo passe-partout willen veranderen naar twee gouden passe-partouts door beiden €63 bij te betalen, kan dat mits er nog gala tickets beschikbaar zijn. De mensen op de wachtrij hebben hierbij voorrang. Als iemand op de wachtlijst staat en er een kaartje voor deze persoon vrijkomt kost dat €130.

Kaarten aangeschaft voor niet-leden van Sint Jansbrug

Kaartjes voor externen kunnen we onmogelijk op naam hebben staan, dit gaan we dus ook niet proberen. Kaarten voor externen zullen als ander soort kaartjes verkocht gaan worden. De kaartverkoop voor externen begint in september. Als externen kaartjes door willen verkopen kan dit onderling of via ticketswap.

Contact

Als je vragen hehebteft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan via e-mail contact met ons op vijftien@sintjansbrug.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram