Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Evenement Navigatie

Op zaterdag 2 december organiseert de Lustrumgala Commissie de spreekwoordelijke kers op de Lustrumtaart - een volledig georganiseerde avond vol etiquette en decadent genot voor jou en je date: het Lustrumgala! Geniet met volle teugen van de afgekochte bar en het sfeervolle programma bij de Arminius kerk in Rotterdam.Dit jaar optioneel inclusief diner vooraf en/of een hotelovernachting na afloop!

Lustrum Gala

Datum:
2 december 2017
Tijd:
21:00 - 02:30
Kosten:
€110

Maak zaterdag 2 december alvast leeg in je agenda voor het epische Lustrumgala! Het gala zal plaatsvinden Rotterdam in de Arminius kerk en vanaf 21:00 uur is eenieder welkom met date. De locatie voor het Lustrumgala is een prachtige monumentale kerk in het hart van Rotterdam. De line-up is voor nu nog even geheim maar wordt binnenkort bekend gemaakt!

Dit jaar bieden we de optie om deel te nemen aan een georganiseerd diner, waar je als groepering of als als tweetal kan aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Indien je als groepering meedoet aan het gezamelijke diner maar wel een prè-gala activiteit doet, zul je rekening moeten houden met de tijden van dit diner. Daarnaast bieden wij jou en je date ook de mogelijkheid om een luxe hotelovernachting te reserveren, op neuslengte afstand van de galalocatie. Zo kan de reis naar delft worden overgeslagen en kunnen jij en je date direct uit het gala het comfort van een luxe kamer genieten. Voor eenieder die liever in zijn eigen bed slaapt, is er een pendelbus bij het galakaartje inbegrepen die gedurende de avond van het gala naar Delft station rijdt. Als je om de bustijden heen naar huis wilt is het ook geen probleem. Rotterdam centraal is op loopafstand en treinen gaan de hele nacht.

Voorafgaand aan een gala zijn er enkele gangbare handelingen die door de gasten uitgevoerd dienen te worden. Voor de onervaren gala genodigde hierbij een korte toelichting. De heer dient de dame die zijn hart heeft veroverd uit te nodigen door een blauwe brief met zilveren letters te sturen. Indien dit de dame charmeert krijg je een roze brief met gouden letters als respons en wordt de heer uitgenodigd voor thee. Serveert zij niets bij de thee, dan wijst ze zijn verzoek af. Serveert ze koekjes bij de thee, dan mag hij na het gala verder niets van haar verwachten. Serveert ze zelfgebakken of gekochte taart dan is ze in meer dan alleen het gala geïnteresseerd en moet hij haar veroveren na het gala. Serveert ze slagroomtaart dan heeft hij haar al veroverd. Als de dame besluit mee te gaan, dan moet ze tijdens de visite proberen om de heer duidelijk te maken wat de kleur van haar jurk wordt. Zo kan de heer de kleur van de corsages hierop aanpassen. Dit doet de dame door een stukje van de galajurk uit de kast te laten hangen of door bijvoorbeeld een boeket met bloemen te verzorgen in de kleur van de jurk. De heer verzorgt de corsages voor beiden. De heer draagt deze vervolgens met de bloem naar boven en neemt deze op de avond zelf mee, zodat de dame de corsage kan dragen met de bloem naar beneden.

Natuurlijk kunnen we zonder jou geen episch, magisch en decadent Lustrumgala neerzetten, dus ben jij er 2 december bij?

Optioneel:
Overnachting in het Bilderberg park hotel Rotterdam. Heb je nou geen zin om na het gala terug naar Delft te moeten reizen, en wil je een compleet decadente gala ervaring? Dit luxueuze 4-sterren hotel ligt op neuslengte afstand van de gala locatie.
Ontbijt tot 11:00, check-out tot 12:00. Je kan dit reserveren via +31 (0)10 436 3611, onder vermelding van groepsnaam Gala D.S.V. Sint Jansbrug. De prijs is 103 euro, excl eventueel ontbijt à 30 euro.

Tickets

Uitverkocht

Locatie

Arminiuskerk  ,   Rotterdam

Arminiuskerk

  |  Rotterdam
Website
Adres
Museumpark 3
Rotterdam, 3015CB Nederland
+ Google Maps

Hoe kom ik er?

  • Fancy borrel

  • Cantus XXL