Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op de sportdag kan je samen met jouw commissie, jaarclub, gilde of een zelf samengestelde groep jullie talenten te laten zien. Jullie zullen als groep meedoen in de competitie waarin meerdere sporten voorkomen. Zullen jullie iedereen verslaan of gaan jullie voor de troostprijs, laat het zien op de sportdag!

LustrumSportDag

Datum:
6 december 2017
Tijd:
17:00 - 21:00

Bij al dat feesten en al dat drinken moet je natuurlijk ook genoeg blijven bewegen. Daarom organiseert het lustrum dit jaar een sportdag waar jij met jouw groepering aan mee kan doen. Op de dag zullen er verschillende sporten zijn waar jullie je talenten kunnen laten zien. Zijn jullie beter dan de rest van Sint Jansbrug, laat het zien en versla de rest.

6 december (van 17:00 tot 21:00) zal worden gevuld met allemaal verschillende soorten sporten die allemaal deel uitmaken van een competitie. Deze activiteit zal plaatsvinden in de sporthallen van het Grotius College (Juniusstraat 8). Aan het einde van de dag zal er een prijsuitreiking en een afterborrel plaatsvinden in de achterzaal van Sint Jansbrug: het LSD Sportcafé!

Ben je niet aan de beurt in de competitie? Geen zorgen, er zullen genoeg kleine activiteiten zijn waarbij je jouw naam in de geschiedenisboeken kan zetten.

Deelname is gratis! Vorm een team van minimaal 6 leden en meld je hier aan: https://goo.gl/forms/jhGQqqTlMMWayGz13 . Het is ook mogelijk om pizza bij ons te bestellen (€5 per pizza).

  • Uitbrakdag

  • Lustrum Intern Feest