Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Evenement Navigatie

De avond van 28 November is het zover, het Lustrum Klein Festival. Geniet op de première van dit fantastische en fun-sized festival waar je vermaakt wordt door sprekers, je hartelijk kan lachen met cabaret, verleid gaat worden door dans, en kan swingen op de muziek.

Lustrum Klein Festival

Datum:
28 november 2017
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€5

Je kent het zeker, dat gevoel dat je iets kwijt bent, niet compleet bent en de helft mist? Zeker ook de leegte geprobeerd op te vullen met iets anders, maar het was het toch net niet. Wij kennen dit ook maar hebben het missende stukje weer weten te vinden. DSV Sint-Jansbrug presenteert in samenwerking met Sport en Cultuur.
Lustrum Klein Festival: Festival Verloren Sokken.
De avond van 28 November is het zover, het Lustrum Klein Festival! Geniet op de première van dit fantastische en fun-sized festival waar je weer compleet gemaakt en vermaakt wordt door sprekers, je hartelijk kan lachen met cabaret, verleid gaat worden door dans, en kan swingen op de muziek. Dit is echter nog maar een tip van de sluier voor wat er allemaal gaat gebeuren op het event, want er staat nog veel meer voor jullie in petto: Bekenden en onbekenden, groots en natuurlijk ook klein. Vul je avond met de gezelligheid van jou en jouw bekenden bij deze onvergetelijke avond.
Kom langs op dit intieme festival en koop nu je kaartje voor slechts 5 euro. Vol betekent echt vol dus neem geen risico en bestel nu!
Vind jezelf en wat je kwijt bent terug op ons Lustrum Klein Festival, Festival Verloren Sokken.
Klik hier voor onze facebookpagina!

Tickets

Uitverkocht

Locatie

The Green Village  ,   Delft

The Green Village

  |  Delft
Adres
van den Broekweg 4
Delft,
+ Google Maps

Hoe kom ik er?

Timetable

No shows booked at the moment.

No shows booked at the moment.

No shows booked at the moment.

  • Oud-leden Dag

  • Fancy borrel