Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Buiten de Lijntjes

Evenement Navigatie

Welkom op de pagina van Buiten de Lijntjes! Buiten de Lijntjes is het externe feest dat wordt georganiseerd door een groep van 8 enthousiaste leden ter ere van het 14e lustrum van D.S.V. Sint Jansbrug. Komende 24 november zal Buiten de Lijntjes plaats gaan vinden in het Paard in Den Haag.

Buiten de Lijntjes

Lustrum Extern Feest

Datum:
24 november 2017
Tijd:
23:00 - 04:00
Kosten:
Voorverkoop: € 14.00 (tot 20:00)
Deurverkoop: € 16.50
Min. Leeftijd:
18+ deurcontrole

Op 24 november gaat het dak van het Paard eraf! Met optredens van o.a. Vato Gonzalez & MC Tjen, Holl & Rush en The Galaxy zal dit een onvergetelijke avond worden. Met twee podia is er altijd een stage die perfect is voor jou! Van live analoge synths met Falco Benz tot energieke house en techno – het komt allemaal langs! Buiten De Lijntjes is het externe lustrumfeest van de Delftse studentenvereniging Sint Jansbrug en is voor iedereen toegankelijk. Enthousiast geworden? Koop dan snel je kaartje!

De deuren openen om 23:00. Houd de QR-code die je via de mail hebt gekregen klaar bij de deur. Kan je deze mail niet terugvinden? Download dan de QR-code door in te loggen op de site. Kaarten zijn ook nog aan de deur te koop voor €16,50!

Tickets

Deurverkoop 16.50 euro

Locatie

Paard  ,   Den Haag

Paard

  |  Den Haag
Website
Adres
Prinsegracht 12
Den Haag, 2512 GA
+ Google Maps

Hoe kom ik er?

Heenreis
Terugreis
Pendelbussen terug naar delft inbegrepen. Deze rijden tussen 02:00 en 05:00 vanaf locatie naar het Nijverheidsplein dichtbij station Delft.
  • Geheime dag

  • Oud-leden Dag