EVENEMENTEN

Lustrum Case Dag

Sint Jansbrug

11 oktober 2022

Heb jij je bachelor studie al bijna afgerond of ben je al aan je master begonnen? Maak dan kennis met bedrijven op de lustrum case dag!
Op dinsdag 11 oktober van 12:00 tot 17:00 gaat de Lustrum Case dag plaatsvinden. Hier komen 4 bedrijven langs om een case te presenteren. Ook zal er een CV check
aangeboden worden waar ervaren professionals je helpen je CV te verbeteren. Er zal een gratis lunch zijn (broodje leo!) en een borrel na afloop. De bedrijven die komen zijn Defensie, Witteveen+Bos en ExxonMobil. De Lustrum Case dag is een ideaal moment om kennis te maken met potentiële toekomstige werkgevers. Het wordt hoe dan
ook een leerzame en gezellige dag!

Vekoma Rally

Overal en Nergens

14 tot 16 Oktober 2022

Ga jij alDe driedaagse rally heeft twee overnachtingen op illustere plekken in ???. Een rally is een grote speurtocht met de auto. Tijdens de rally doe je samen met je team in de auto puzzels en opdrachten om achter de route te komen. Je kan als auto gaan voor zo hard mogelijk escaleren op de achterbank, voor als eerste aankomen, of voor een gezonde combinatie (uiteraard 0.0 achter het stuur). Samen met de 205 SJB'ers die meegaan ga je natuurlijk ook hard feesten op de plek waar je uitkomt. Het wordt een onvergetelijk weekend, dus vorm snel een team en schrijf je in!
Vrijdag rond 18:00 kan je vertrekken naar een locatie aangegeven door de rally commissie.
Zondag rond 5 ben je weer terug in Delft.

Oud Leden Dag

Sint Jansbrug

12 November 2022

Voor alle oud-leden van onze vereniging

Openingsstunt

Markt Delft

14 november 2022

Het Lustrum barst groots los met de Openingsstunt op de Markt van Delft. Hier zullen we met zoveel mogelijk leden aan de hele stad laten zien dat ons Lustrum is begonnen. Ook zal hier de 5-P rede zijn: de afgelopen 5 presidenten zullen hier een leuke samenvatting geven van de jaren sinds het vorige Lustrum. Om 5 uur beginnen we met de lustrumband
op de markt!

Project XV

Sint Jansbrug

15 november 2022

Vrienden van Sint Jansbrug Live Revive! Dit is een gezellige avond op SJB, waar 3 bandjes van de vereniging in de eetzaal optreden. Hier zal ook de Lustrumband optreden met alle Lustrumhitjes! De lustrumband van vorig lustrum zal de avond afsluiten. Dit kan je niet missen! Om 17.00 begint de borrel en om 21:00 start Vrienden van Sint Jansbrug Live Revived!

Intern Feest en Brugboek Uitreiking

Sint Jansbrug

17 november 2022

Het Lustrum intern feest! Op deze avond zullen de gildes van de vereniging in alle ruimtes van het pand diverse activiteiten neerzetten. Het is dus vergelijkbaar met EEFEE, maar dan wordt het georganiseerd door gildes. Met als hoogtepunt van de avond vanaf 10 uur een feest georganiseerd door Plunk in de eetzaal. Vanaf 17.00 beginnen de eerste activiteiten!

Gala

Avenue, Breda

19 november 2022

De Avenue in Breda doet haar deuren open voor 500 Sint Jansbruggers en hun dates. Dit is het decadentste, meest schitterende feest van heel het lustrum.
Meer info

Cantus

De Citrusveiling Rotterdam

22 november 2022

Zingen en bier drinken, wat wil je nou nog meer? Er is een cantor aanwezig die aangeeft wanneer er gezongen gaat worden en wanneer het tijd is voor een slok bier. Er zullen mensen met biergieters rondlopen die iedereen voorzien van genoeg te drinken. Om 19.30 gaan de deuren open en om 20:00 gaat de cantus van start. De cantus zal doorgaan tot
23:00 uur. Let op: minderjarigen worden niet toegelaten.
Meer info

Roei Regatta

Proteus Eretes

24 november 2022

Er gaat een spannende roeiwedstrijd plaatsvinden bij Proteus. Er kunnen teams van 4 of 8 personen deelnemen. Voor het snelste team zal er een prijs zijn. Het evenement begint rond 13:00 waar de wedstrijden rond 17:00 eindigen en de prijsuitreiking op SJB vervolgens plaats zal vinden en zullen wij afsluiten met een borrel. Kaartjes kosten 3,- en snacks zijn inbegrepen!

Geheime Dag

???

25 november 2022

De geheime dag zal beginnen om 16:00 en kost 8,75

Festival Kip Zonder Kop

X, TU Delft

26 november 2022

Voorheen het lustrum klein festival. Een indoor festival, waar verschillende soorten acts voorbij komen. Dit evenement richt zich op culturele ervaringen en locale muziek. Om 15.00 uur start het festival en we gaan door tot 01:00.
Meer info

Goede Doelen Dag

N.T.B.

27 november 2022

Koffie of thee drinken, gebak eten en meteen bijdragen aan het goede doel. Wie wil dat nu niet? Op de grote markt kan iedereen die wil langs komen bij de langste koffie tafel van Nederland. Er zal een 75 meter lange tafel zijn, waar iedereen koffie of thee kan drinken. Er wordt ook gebak aangeboden voor een luxe koffie of thee pauze. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel, de bijenburcht! De bijenburcht zal de bijenpopulatie in Delft ondersteunen door hen een goede leefomgeving te bieden. Tussen 10 uur in de ochtend en
3 uur in de middag is de bar op de grote markt geopend. Wees bij!

Jaarclub Borrel XXL

Sint Jansbrug

29 november 2022

Is jouw jaarclub de beste? Kom er op deze dag achter tijdens de JC-games. Wees allemaal om 5adb, sta er in je JC-kleding, bestel een meter en zing je JC-lied. Ook kan je de strijd aangaan tegen de andere JC’s in spelletjes, als meterracen, beerpong, etc. Aan het eind van de avond zal de JC met de meeste punten winnen en een prijs krijgen! 17.00 aan de bar begint de borrel!

Decadente Dag

Sint Jansbrug

30 november 2022

Dresscode: Black Tie, deze dresscode wordt ook gecontroleerd bij de deur!
Een avond die geheel is ingericht om net wat luxer te borrelen dan normaal. Er zullen live bandjes spelen, borrelplankjes zijn, een uitgebreider drankassortiment. Ook de aankleding zal een luxe uitstraling hebben. Om 17:00 gaat de bar open en de decadente dag van start!

Kippenvel

KIKI Leiden

1 december 2022

Kippenvel is een groot feest op een externe locatie waarbij iedereen welkom is. Dit is het grootste open feest dat D.S.V. Sint Jansbrug eens in de vijf jaar organiseert.
Meer info

Lustrumfamilie Borrel

Sint Jansbrug

5 december 2022

Als bedankje voor alle mensen die hebben geholpen met het organiseren van het Lustrum

Opbrengst Bekendmaking

Sint Jansbrug

9 december 2022

Het goede doel van ons Lustrum wordt door ons gesteund met een geldbedrag dat op deze dag bekend zal worden gemaakt

Oud Leden Gala

N.T.B.

1 - 2 April 2023

Voor alle oud-leden van onze vereniging die nog een keer los willen gaan op een gala!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram