Oud-Leden Gala

20-01-2023

Het gala zal plaatsvinden in het prachtige Schlosshotel Gartrop! Dit kasteel ligt zo’n 35 km ten noorden van Duisburg en Essen en vindt haar origine in de 14e eeuw. Het herenhuis, gelegen op een groot stuk land, is in de 17e eeuw verbouwd in de Nederlandse barokstijl. Ernaast staat een kapel en wat voorheen stallen en schuren waren, zijn in de 19e eeuw omgebouwd tot een grote balzaal.

Op zaterdagmiddag 1 april zult u, na een korte busreis vanuit Duisburg, worden ontvangen op de binnenplaats van het kasteel. Onder het genot van een welkomstdrankje kunt u het herenhuis verkennen. Hierna zal het gezelschap zich verplaatsen naar de balzaal, waar een heerlijk driegangendiner geserveerd wordt. Als iedereen uitgegeten is, zal de dansvloer geopend worden en kunt u met live muziek dansen en borrelen tot diep in de nacht! U zult aan het eind van de festiviteiten worden teruggebracht naar uw hotel in Duisburg met de bus.

Tickets voor het gala zullen aanstaande zaterdag 21 januari 2023 om 12 uur in de verkoop gaan. Vanaf zondag zullen wij ook de oud-leden die niet op de interesselijst staan informeren, dus wees er snel bij als u een kaartje wil bemachtigen! Er zijn 350 kaarten beschikbaar, welke verkocht worden als enkele en duotickets mét overnachting. Bij het bestellen van het ticket heeft u eventueel de optie zonder overnachting te kiezen. De kaarten met overnachting zijn 280 euro per persoon, of 480 voor een duoticket. Op dit moment zijn wij druk bezig de beste deals te krijgen voor de hotels, waardoor de uiteindelijke prijs lager uit kan gaan vallen! Alle tickets zijn inclusief busvervoer vanuit Duisburg: de bussen zullen vertrekken vanaf een centrale plek, dichtbij uw hotel. U zult bij het boeken van het ticket moeten kiezen hoe laat u terug wil gaan met de bus naar Duisburg, zodat wij voldoende bussen beschikbaar hebben op het juiste moment. Daarnaast zal het menu van het diner later bekend gemaakt worden, maar vragen we u nu alvast om dieetwensen en allergieën door te geven. Ook moet er op verzoek van de locatie een zitplan gemaakt worden, dus horen wij graag met welke groepering(en) u zou willen zitten.

Wij koesteren de positieve verwachting u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u een mail sturen naar oudledengala@sintjansbrug.nl. Wij kijken erg uit naar het eerste oud-ledengala der D.S.V. Sint Jansbrug!

OLG Duo Ticket

 360,00 480,00

OLG Enkel Ticket

 180,00 280,00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram