KIKI Club

1 December 2022

LINEUP

The Partysquad
Danny & Tariq
Louter Hitjes
Barry Badpak
DJ Aangeschoten Bob
The Partysquad zet al meer dan tien jaar de toon in de Nederlandse eclectische scene. Meer dan 14 singles hebben de afgelopen vijftien jaar in de Top 40 gestaan. The Partysquad combineert de grote genres tot een nieuwe stroom aan muziek die revolutionaire nummers voortbrengt. Het geheime wapen van The Partysquad is hun energieke en zeer gewilde liveshow.
Een act waarbij er combinatie wordt gelegd tussen saxofoon en een DJ. De beide artiesten hebben verschillende festivals afgereisd in de afgelopen jaren. Danny & Tariq hebben zichzelf opgewerkt binnen de muziekindustrie in Europa. Wanneer de twee op het podium staan is er sprake van heel veel energie. De combinatie van hun eigen producties, de muzikale flow en het gebruik van live-elementen maakt dit een geweldige en unieke act.
Dit duo is begonnen als act voor hun studentenvereniging Albertus Magnus in Groningen. Ze draaien de beste hitjes van vroeger tot nu vlekkeloos aan elkaar en nemen je mee door verschillende genres. Met hun creatieve en energieke manier staan ze garant voor een succesvol feest. Confetti, meezingers en volle bak feest!
In 2011 braken ze door met hun hit ’Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment is datgene wat begon als een grap uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest-scene en treden ze op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft. Ze krijgen alle voetjes van de vloer, iedereen host en sjanst en het bier zal rijkelijk vloeien.
Sommigen beweren dat hij bij zijn geboorte in een pitcher baco is gevallen, anderen dat het op zijn horloge altijd het foute uur is. Ook wordt er gefluisterd dat hij altijd een confetti shooter bij zich heeft. For all we know, is hij 1 december in ieder geval een van de DJ’s, is hij dan ook wellicht wat aangeschoten, en wordt er sowieso een tornado aan hitjes en guilty pleasures verwacht, met 100% kans op een heel mooi feestje!

KAARTEN

Kippenvel Regular Ticket

TIcket voor 1 persoon voor Kippenvel (LEF)

 18,50

Uitverkocht

OVER

Kippenvel, vroeger bekend onder de naam LEF, is een van de grootste activiteiten tijdens het vijftiende lustrum van D.S.V. Sint Jansbrug. Dit is een open feest en dat betekent dat iedereen zijn vrienden mee mag nemen. Verder is het op een externe locatie, waardoor er ruimte is voor bijna 900 man. Dit jaar is het feest in Leiden, bij KIKI. Makkelijk te bereiken vanaf Delft met het nachtnet. Tijdens het feest komen meerdere grote artiesten draaien en het belooft een mooi feestje te worden.

DETAILS

Datum: 1 December 2022
Feesttijd: 22:00 - 04:00
Deuren open: 21:45 - 23:15
Leeftijd: 18+

Adres:
KIKI Club
Lammermarkt 100
2312 CW
Leiden

Over de organisatie

Kippenvel is in december 2021 gekozen en draait dus in totaal één jaar. Met acht man, uit verschillende jaarlagen, vergaderen wij iedere week om het feest zo leuk te maken als maar kan. We hebben verschillende locaties besproken, zijn verschillende artiesten langsgegaan en zijn druk bezig met de aankleding en de promotie. Wij zijn allemaal erg enthousiast over de aankomende editie en wij hopen jullie allemaal te zien op 1 december!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram