Gala

19 november 2022

Avenue, Breda

Op 19 November doet De Avenue in Breda haar deuren open voor 500 Sint Jansbruggersen hun dates. Dit voor het decadentste, meest schitterende feest van heel het lustrum: het Lustrum Gala. Lees hier alle info over deze editie van het gala.

Locatie

Avenue, Breda

Tijden

19 november 2022
Het gala is van 21:00 - 02:00

Gala Wachtrij

Geen kaartje kunnen bemachtigen? Met dit product kom je op de wachtrij te staan.

 0,00

Gala

Zoals bij elk gala is de dresscode white tie, waarbij iedereen in rokkostuum, of galajurk wordt verwacht. Het vangt aan om 21.00 uur, en gaat door tot 02.00 uur. Gedurende de hele avond zijn hapjes en drankjes inbegrepen, ook zal je kunnen genieten van vele bandjes, en unieke acts op het podium.

De locatie

Deze editie zal het gala plaatsvinden in De Avenue, een unieke locatie in het centrum van Breda. De Avenue heeft een karakteristieke uitstraling met kenmerken van een theater, terwijl het oorspronkelijke pand ook nog doorschijnt, een schuilkerk die stamt uit 1680. De locatie bevindt zich in het centrum van Breda, omringd met allerlei restaurants, hotels, en cafés.

Vervoer

De Avenue bevindt zich op 20 minuten loopafstand van Breda station. Deze kan je direct bereiken vanuit Delft, met een intercity die 40 minuten duurt. Terug moet je een keer overstappen, en rond 01.45 uur vertrekken om de laatste trein terug te pakken Wij zullen ervoor zorgen dat er ook bussen terug rijden tussen 02.00 en 02.30 uur, hiervoor volgt later meer info over ticketverkoop. Ook kan je ervoor kiezen om de avond te overnachten in een van Breda’s hotels, lees het kopje hotels voor meer info daarover.

Etiquette

Bij een gala horen honderden regels onder het mom van etiketten, hieronder vallen kleding, hoe je met je date omgaat, hoe je je date vraagt en natuurlijk veel meer. In de aanloop naar het gala zal de gala commissie haar best doen om de leden deze etiketten te leren. Voor nu is het belangrijkste om te weten hoe je je date vraagt, of hoe je een uitnodiging accepteert: als je een date wilt vragen doe je dat met een handgeschreven blauwe brief met een zilveren pen. Als antwoord stuur je een roze brief met gouden pen, waarbij je de ander op de thee uitnodigt. Bij de thee mag niet gesproken worden over gala, via de uitnodiging laat je je interesse weten: als het puur thee is zeg je nee; met een koekje geef je aan een safe date te willen zijn; taart erbij betekent een oprechte date; en slagroom geeft bonus aan.

Hotels

We zijn nog op zoek naar hotels om aan te raden in de buurt, kom later terug voor meer informatie.

Bandjes

De line-up is nog niet bekendgemaakt, kom later terug voor meer informatie.

Over de Commissie

Onder de naam Galapeños verzorgen dit lustrum de dames en heren Lars Rhijnsburger, Wouter Schuit, Ann Withaar, Suus van Oeveren, Irini Palasantzas, Doesjka Nederhof, Chris van der Werf en Tjipke Hofker, met hun liieftallige QQ’er Rosa Spoor het gala. Ook organiseren deze mensen in de aanloop verscheidene activiteiten in de aanloop naar het gala toe, zoals etiquette lessen, zoek je date activiteiten, champagneborrels en nog veel meer. Volg ons op Instagram om hiervan niks te missen!
Check de @galasjb instagram!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram