Festival Kip Zonder Kop Ticket

Een ticket voor het Festival Kip Zonder Kop

 15,50

Uitverkocht

Festival Kip Zonder Kop

Kip zonder Kop is een cultureel festival waar we aandacht hebben voor veel verschillende vormen van artistiek talent. Zo hebben we niet alleen veel verschillende soorten muziek op ons festival, maar is er ook ruimte voor dans, theater en spoken word. Het zal plaatsvinden op 26 november in Freetown bij X TU Delft.

De sfeer van het festival komt overeen met het karakter van de vereniging. Zoals je in de soos kan kiezen hoe je avond eruit gaat zien, van vroeg pieken tot 0,0% uit de tap drinken, kan dat ook op het festival. Er zullen veel verschillende soorten optredens en exposities zijn en iedereen kan zijn eigen ervaringen schapen. Het doel van het festival is om je gedachten te prikkelen en je een leuke dag te bezorgen.

26 november 2022

 15:00 – 01:00
Leeftijd 16+

Adres X TU Delft

Mekelweg 8-10
2628 CD Delft

Artiesten

Bartje Biertje

Bart ’t Hart, ook wel bekend als Bartje Biertje komt met zijn bizarre teksten even zijn kop laten zien op het festival. Van hitjes als “Waar is mijn fiets” en “De overdekte glijbaan” komt deze echte Delftenaar terug in zijn hometown om op Kip zonder kop een feestje te bouwen.

BUNKER

BUNKER is de nieuwste podiumformatie van brass, dance en rave muziek voor de hardgaande club- en festivalganger. De strakke drum-beats en de stalen bariton zorgen voor de fundering en de zwoele keys storten zich als beton onder het koperen afweergeschut: knallen en beuken! Deze vijf podiumbeesten uit Delft zijn bij elkaar gekomen met een gezamenlijke passie voor de dansende en zwetende mensenmassa. Met hun eigen muziek wil de band het publiek meenemen in een extase, afgezonderd van de buitenwereld.

De Nachtelijke Escapades

De Nachtelijke Escapades is een frisse, 5-koppige band uit Leiden die met een goede dosis humor en dichterlijke kunsten hiphop, funk, jazz en ska invloeden aan elkaar verbinden. Dit resulteert in enorm energieke concerten en een gegarandeerd feestje.

Marit Nygård

Marit Nygård (2002) schrijft op wat er in haar hoofd omgaat, en de uitkomst zijn mooie, blije of boze liedjes. Zelf noemt ze dit "dagboek-achtig", en wie goed luistert krijgt een kijkje in het leven van een biologie student die zich probeert te navigeren door quarantaine, liefdesdingen, volwassen worden en het soms-aan-alles-twijfelen.

Rosa van Bommel

Rosa van Bommel maakt Nederlandstalige poëziepop die je laat dansen op de rand van ongemak en overgave. Ze schrijft over hoe fucking vervangbaar we zijn, bewijsdrang, en bovenal over acceptatie (oké, en misschien ook over liefde). Samen met haar band klinkt ze als stevige alternatieve pop met een teug kleinkunst. Inspiratiebronnen zijn Spinvis, Radiohead en dichters uit verschillende stromingen. Rosa kreeg de titel ‘beste amateurkunstenaar’ van o.a Thijs Boontjes, won Kunstbende taal en muziek en speelde met het Nederlands Blazersensemble. Niet dat dit allemaal uitmaakt. Ze doet ook maar gewoon waar ze gelukkig van wordt. En dat is maken, breken, weer maken, en leven tot de dood.

Intercity

Intercity is een energetische studentencoverband, bij menig lid van Sint Jansbrug wel bekend. Met hun mooie plaatjes en enthousiasme krijgen ze het feestje wel aan!

Bleedroot

Bleedroot is een 4-koppige band uit Den Haag. Met invloeden uit de jaren 80 en 90 (L7, Slutever, Legal Weapon) brengen ze grunge terug, want het kan wel weer! Van rauw en energiek tot heavy en gevoelig. Met een flinke dosis feminisme, een vleugje punk en korreltje zout zijn ze klaar om hun vegetable punk naar het podium te brengen!

Over de Commissie

De commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van Kip zonder Kop festival staat bekend als Lustrum Klein Festival of LKF. Wij zijn een groep van 7 zeer diverse leden met als taak een festival neer te zetten waar iedereen het naar zijn zin heeft. Hiervoor vergaderen wij elke week om te zorgen dat de locatie, artiesten en aankleding allemaal in orde zijn. Met onze verschillende talenten moet het wel een gaaf festival worden!

TU DELFT X
26 November 2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram